Starcraft2

Vse nesouvisejici se svetem WoW
User avatar
Seopthi
Honorable Guild Member
Posts: 1832
Joined: Sun Jul 29, 2007 6:22 pm
Contact:

Starcraft2

Postby Seopthi » Sun Feb 21, 2010 9:04 pm

Starcraft 2 si určitě zaslouží svůj topic ;)

Do začátku quotuju Baldurrův návod z jiný části fóra na to, jak vobšáhnout beta klienta, zatím jenom na replaye tho.

Horror wrote:no muzu se pokusit ....
http://www.fileshack.com/browse.x/6200 takze tady si stahnete GB clienta pro evropu(nejste opice tak se snad dokazete proklikat az ke stahovani) ma to asi 1,6 giga
dostahujete a nainstalujete je to orig blizzard client takze bez beta keye muzete tak maximalne koukat na login screen.
takze pokracujeme ve stahovani : http://leteckaposta.cz/960928864
rozbalite a nakopirujete do adresare battle.net v adresari ze starcraftem II, takze finalni podoba je starcraft II beta\battle.net\dva soubory battlenet.mpq a ten z toho archivu + SWF adresar. ted pustime znova stara a uz by to melo preskocit login do loby...zatim se tam nic neda delat ale vytvori to defaultni adresare co pak budou potreba.
dalsi stahovani: http://leteckaposta.cz/612472887
ted zalezi co mate za stystem kam rozbalit ten cache adresar:
XP - C:\Documents and Settings\jmeno profilu\Local Settings\Application Data\Blizzard Entertainment\Battle.net\ a prepsat stavajici cache adresar
W7 - C:\Users\jmeno profilu\AppData\Local\Blizzard Entertainment\Battle.net\ stejny postup

posledni ukon ...nabidka start ->dokumenty tam by mel byt adresar StarCraft II Beta s gamelogs adresarem tak k nemu tam vytvorite slozku replays a v ni dalsi slozku multiplayer a do toho multiplayeru nahrajete repy ...pack asi 200 repu http://leteckaposta.cz/641668326 co sem nastahoval sem uploadnul sem ale ted vysli naky novy top repy http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=112991
pak uz staci jen pustit starcrafta a uzivat repy ktery sou pod zalozkou multiplayer v replayich ...prvni replay vetsinou shodi starcrafta pak doporucuju restart kompu nactou se mapy a pak uz to chodi np
behem tohodle tydne se pocita s rozchozenim skirmishe proti kompu popripade kdyby se hodne darilo tak lan ze by se dalo hrat po hamachi...ale uvidime, ENJOY. kdyby neco neslo nebo naky problemy tak piste
Don't Steal, the Government Hates Competition.

Gabinka
Honorable Guild Member
Posts: 410
Joined: Sun Aug 27, 2006 3:21 pm
Location: Kladno
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Gabinka » Mon Feb 22, 2010 12:38 am

pokud se rozjede ten skirmish, hod sem naky info pls, diky :)

User avatar
Jemen
Honorable Guild Member
Posts: 7302
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:18 pm
Location: Kralupy nad Vltavou

Re: Starcraft2

Postby Jemen » Mon Feb 22, 2010 8:57 am

ted sem na to prirozene linej,ale jestli se povede rozjet skirmish a lan urcite sem takovy info hodte plx :)
"Fuck is good and fuck is funny many people fuck for money if you think that fuck is funny fuck yourself and save the money!!" - some true in that
"Demanding to be tested by the best,not to be forgotten like all the rest"
"No style at all,none has an anvil tho"

User avatar
Horror
Posts: 72
Joined: Mon Aug 04, 2008 1:28 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Horror » Mon Feb 22, 2010 11:07 am

update pro ty co to jeste nemaji rozjety je tu jednodussi zpusob jak obejit login http://leteckaposta.cz/610264493 tenhle soubor staci nahrat do adresare battle.net v hlavnim adresari se hrou a po spusteni date v menu login as guest, takze tim se rusi prvni krok po stazeni klienta s tim kopirovanim toho SWF adresare etc. pro ty co uz to maji rozjety to nepojede, leda ze by ste unistalovali smazali vsecko a znova nainstalovali.
!! Emo Division !! StarCraft II Theorycrafter
................(___).......... eSuba Member
.................|Oo|...........
.......... /```` OO).........
........./ |____-- .......moo
.......*...L......L.............

User avatar
Fargodon
Posts: 46
Joined: Thu Jul 27, 2006 9:10 pm

Re: Starcraft2

Postby Fargodon » Mon Feb 22, 2010 2:59 pm

Zkoušel to už někdo?..neuvěřitělně se mi to seká jak v menu tak hra je obrázková knížka...
a to mám 3x lepší komp než jsou požadavky...

Gabinka
Honorable Guild Member
Posts: 410
Joined: Sun Aug 27, 2006 3:21 pm
Location: Kladno
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Gabinka » Mon Feb 22, 2010 3:37 pm

bezi vpohode

User avatar
kron
Honorable Guild Member
Posts: 3808
Joined: Thu Sep 01, 2005 1:03 am
Contact:

Re: Starcraft2

Postby kron » Mon Feb 22, 2010 3:47 pm

Fargodon wrote:Zkoušel to už někdo?..neuvěřitělně se mi to seká jak v menu tak hra je obrázková knížka...
a to mám 3x lepší komp než jsou požadavky...


nezapomeň, že je to beta...

User avatar
Blakish
Honorable Guild Member
Posts: 905
Joined: Sun Jul 29, 2007 5:23 pm
Location: Factory of ding ding robots
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Blakish » Mon Feb 22, 2010 11:05 pm

Image

Image

Image
Yo dawg, we heard you like supply depots, so we put a supply depot on your supply depot so you can supply supplies while supplyin' supplies.

User avatar
Starfury
Posts: 5031
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:00 pm
Location: Prague

Re: Starcraft2

Postby Starfury » Mon Feb 22, 2010 11:38 pm



hadam, ze si jen nekdo pohral, kazdopadne jestli to u nas bude zas zprzneny cestinou (asi bude), vidim to na dalsi objednavku z game.co.uk :)

User avatar
Pharoxx
Honorable Guild Member
Posts: 4478
Joined: Tue Aug 30, 2005 10:56 am
Location: Where the f*ck am I?
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Pharoxx » Mon Feb 22, 2010 11:42 pm

Starfury wrote:


hadam, ze si jen nekdo pohral, kazdopadne jestli to u nas bude zas zprzneny cestinou (asi bude), vidim to na dalsi objednavku z game.co.uk :)


Tak w3 melo cestinu relativne slusne udelanou (mam dojem ze dokonce profesionalne v nejakym studiu v anglii) a hlasky velice vtipne namluveny, ale je fakt ze na jiny hrani, nez vyzkouseni maximalne u kampani to nebylo. :roll:

Boze chran, aby se to preklad dostal do rukou umelcu, co prekladali DA:O a ME2 :shock:
"Schrodinger's cat walks into a bar. And doesn't."- Brian Malow
"The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live."- George Carlin

User avatar
Starfury
Posts: 5031
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:00 pm
Location: Prague

Re: Starcraft2

Postby Starfury » Mon Feb 22, 2010 11:57 pm

to nepopiram, W3 cestina byla fajn, ale mam rad hry v originale, W3 mam taky CZ a postupem casu sem si poridil ENG verzi

User avatar
Blakish
Honorable Guild Member
Posts: 905
Joined: Sun Jul 29, 2007 5:23 pm
Location: Factory of ding ding robots
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Blakish » Tue Feb 23, 2010 12:05 am

mozna kdyby se jednalo o W4,ale proste ke starcraftu patrej stary a originalni hlasky
Image

Image

Image
Yo dawg, we heard you like supply depots, so we put a supply depot on your supply depot so you can supply supplies while supplyin' supplies.

User avatar
Seopthi
Honorable Guild Member
Posts: 1832
Joined: Sun Jul 29, 2007 6:22 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Seopthi » Tue Feb 23, 2010 12:18 am

nj, uz vidim jak budou delat supercool profesionalni dabing kde petr novotny se bude stourat ve vousech a delat zerglinga
Don't Steal, the Government Hates Competition.

User avatar
Pharoxx
Honorable Guild Member
Posts: 4478
Joined: Tue Aug 30, 2005 10:56 am
Location: Where the f*ck am I?
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Pharoxx » Tue Feb 23, 2010 12:20 am

Blakish wrote:mozna kdyby se jednalo o W4,ale proste ke starcraftu patrej stary a originalni hlasky


si nedovedu ani predstavit preklady tech hlasek v cestine...brrr
"Schrodinger's cat walks into a bar. And doesn't."- Brian Malow
"The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live."- George Carlin

User avatar
Keqin
Honorable Guild Member
Posts: 5113
Joined: Tue Apr 18, 2006 12:51 am

Re: Starcraft2

Postby Keqin » Tue Feb 23, 2010 10:26 am

Marine: JEDEM JEDEM JEDEM!
Daddy & Twitch Gaming Streamer » Twitch | Twitter | Instagram | Discord | Facebook

User avatar
Starfury
Posts: 5031
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:00 pm
Location: Prague

Re: Starcraft2

Postby Starfury » Tue Feb 23, 2010 10:32 am

Keqin wrote:Marine: JEDEM JEDEM JEDEM!


omg, to by me asi trefilo tohle slyset :)

User avatar
Jemen
Honorable Guild Member
Posts: 7302
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:18 pm
Location: Kralupy nad Vltavou

Re: Starcraft2

Postby Jemen » Tue Feb 23, 2010 10:55 am

ja bych docela chtel slyset starcraft v cz :) warcraft 3 mel ty hlasky absolutne luxusni a dali se srovnat i s eng verzi :) imo asi vubec nejlepsi herni dabing co kdy byl v cz
"Fuck is good and fuck is funny many people fuck for money if you think that fuck is funny fuck yourself and save the money!!" - some true in that

"Demanding to be tested by the best,not to be forgotten like all the rest"

"No style at all,none has an anvil tho"

User avatar
Sortik
Posts: 724
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:11 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Sortik » Tue Feb 23, 2010 11:04 am

Mafia a W3 urcite nejlpesi cesky herni dabingy... Nevim jak by to vypadalo u SC :D

User avatar
Ayreon
Posts: 2422
Joined: Fri Jan 12, 2007 5:02 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Ayreon » Tue Feb 23, 2010 1:44 pm

W3 ZE MEL DOBRY PREKLAD A DABING??

si ze me delate prdel ne????

prekladal to nejaky retard co o tom svete vedel kulovy hovno (jeden priklad za vsechny: Thrallovo "For Doomhammer" prelozeno jako "Za kladivo zhouby" (seriously wtf?)) a dabing stal sice za mensi ale porad picu, nekteri pani daberi asi nikdy neslyseli o intonaci

sorry ale prave W3 ja vzdy udavam jako priklad jak muze cesky preklad ZPRASIT hru

oh a k tematu, diky OP, zkusim a dam vedet jak to vali :)

User avatar
Sortik
Posts: 724
Joined: Tue Jul 04, 2006 1:11 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Sortik » Tue Feb 23, 2010 1:48 pm

divil bych se, kdyby ty si neco nepomluvil, jak moc je to spatny :D

User avatar
Keqin
Honorable Guild Member
Posts: 5113
Joined: Tue Apr 18, 2006 12:51 am

Re: Starcraft2

Postby Keqin » Tue Feb 23, 2010 1:52 pm

A neni?

Btw. stahl jsem tu druhou moznost do toho SC2... hodil tam replayer, hodil tam to nove cache... lognu se jako guest... ale replaye tam zadny nemam. :(
Daddy & Twitch Gaming Streamer » Twitch | Twitter | Instagram | Discord | Facebook

User avatar
Luneta
Honorable Guild Member
Posts: 4934
Joined: Tue Aug 30, 2005 12:44 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Luneta » Tue Feb 23, 2010 2:30 pm

Mg preco nejde poriadne odzoomovat? :( chcem mat prehrad nad bojiskom nie si obzerat jednotky :evil:

User avatar
Blakish
Honorable Guild Member
Posts: 905
Joined: Sun Jul 29, 2007 5:23 pm
Location: Factory of ding ding robots
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Blakish » Tue Feb 23, 2010 6:02 pm

co ten blizz tam nenasere :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EJUCR05MB3c&feature=player_embedded#[/youtube]
Image

Image

Image
Yo dawg, we heard you like supply depots, so we put a supply depot on your supply depot so you can supply supplies while supplyin' supplies.

User avatar
Fargodon
Posts: 46
Joined: Thu Jul 27, 2006 9:10 pm

Re: Starcraft2

Postby Fargodon » Wed Feb 24, 2010 12:14 am

kron wrote:
Fargodon wrote:Zkoušel to už někdo?..neuvěřitělně se mi to seká jak v menu tak hra je obrázková knížka...
a to mám 3x lepší komp než jsou požadavky...


nezapomeň, že je to beta...


Ne nezapomínám,že to je beta..ale když vidím,že to jede všem i na horších kompech.
Dal jsem nejnovější ovladače na grafiku,trochu poluxoval komp,ale furt nic..i reinstal taky prd.

A L2google taky umím :lol: ale nenašel jsem podobnej problém.

Zřejmě to bude mezi židlí a klávesnicí :roll:

User avatar
Starfury
Posts: 5031
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:00 pm
Location: Prague

Re: Starcraft2

Postby Starfury » Wed Feb 24, 2010 12:50 am

Fardragon: kterym zpusobem si obesel ten login? prvnim nebo druhym? kamos zkousel ten druhej a taky ma tenhle problem (na zkouseni prvniho je moc linej)

User avatar
Starfury
Posts: 5031
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:00 pm
Location: Prague

Re: Starcraft2

Postby Starfury » Wed Feb 24, 2010 1:41 am

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ym8AYEUqINE[/youtube]

User avatar
Fargodon
Posts: 46
Joined: Thu Jul 27, 2006 9:10 pm

Re: Starcraft2

Postby Fargodon » Wed Feb 24, 2010 1:41 am

Starfury wrote:Fardragon: kterym zpusobem si obesel ten login? prvnim nebo druhym? kamos zkousel ten druhej a taky ma tenhle problem (na zkouseni prvniho je moc linej)


Druhým první jsem nezkoušel.
Zkusím teda ten první díky.

User avatar
Seopthi
Honorable Guild Member
Posts: 1832
Joined: Sun Jul 29, 2007 6:22 pm
Contact:

Re: Starcraft2

Postby Seopthi » Wed Feb 24, 2010 5:13 am

Ja mam problem, ze se mi hra zapina treba 10min, ale kdyz se pak zapne, tak se netrha ;)

Jinak tady je twitter o progressu toho crackovani http://twitter.com/Eternal70200
Don't Steal, the Government Hates Competition.

User avatar
Fargodon
Posts: 46
Joined: Thu Jul 27, 2006 9:10 pm

Re: Starcraft2

Postby Fargodon » Wed Feb 24, 2010 1:46 pm

Tak jsem zkusil i ten první a seká se to uplně stejně..

User avatar
Starfury
Posts: 5031
Joined: Tue Aug 30, 2005 1:00 pm
Location: Prague

Re: Starcraft2

Postby Starfury » Wed Feb 24, 2010 2:53 pm

Fargodon wrote:Tak jsem zkusil i ten první a seká se to uplně stejně..


kamos to taky nejak pres noc zkousel a moc mu to nepomohlo, s tim 2. zpusobem mel nejak 3fps, ted ma 5-60 (a skace to prej solidne) :/

Seopthi: dik za ten twitter


Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 

 

cron